Lovebirds: Pauline en Thibo

Als goede vrienden van Pauline (6WEWIA) kenden we het liefdesverhaal van deze twee tortelduifjes al, maar speciaal voor de Y’All deden Pauline en Thibo (6WEWIB) hun verhaal nog eens uit de doeken. Met een exclusief diepte-interview peilden we naar hoe hun relatie is ontstaan en hoe die vandaag nog steeds bloeit.

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?

Pauline: Op school natuurlijk.

Thibo: Het is wel dat jij mij eerst kende hè?

Pauline: In het tweede middelbaar zat een groot deel van mijn vriendinnen in de klas 2 GRLA en ik in 2 LATA. Mijn vriendinnen waren steeds bezig over een irritant ventje dat dus Thibo bleek te zijn. In het begin vond ik hem helemaal niet leuk want hij trok altijd aan mijn boekentas om mij zo wat te pesten.

Het jaar daarna zaten we voor het eerst in dezelfde klas en viel het me meteen op dat hij een leuke jongen was; ik was eigenlijk op slag verliefd. Daarom heb ik maar meteen contact gelegd door hem een berichtje te sturen via Facebook. Zo bleven we dagelijks sturen met elkaar.

Lovebirds!
Lovebirds!

Was jij ook meteen verliefd, Thibo?

Thibo: Totaal niet, ik vond Pauline heel leuk maar had nooit gedacht dat ik haar zou vragen mijn meisje te zijn in Calais, nu al bijna drie jaar geleden. Pas toen we officieel samen waren, werd ik echt verliefd.

Zijn er voor- of nadelen aan een koppeltje zijn hier op school?

Pauline: Zonder school hadden we elkaar nooit ontmoet dus dat is een groot voordeel. Het is ook moeilijk om elkaar buiten school te zien omdat ik redelijk ver woon.

Thibo: En omdat ik van mijn ouders in het weekend voor school moet werken.

Pauline: Wanneer er iets is kan ik het hem meteen vertellen. En als ik hem iets vergeet te zeggen kan iemand dat doorgeven voor mij.

Hoe zit het met jullie relatie buiten school?

Pauline: Buiten school horen we elkaar via Facebook of sms. In de vakanties proberen we zoveel mogelijk af te spreken.

Thibo: Iedere vrijdag na school doen we iets samen, zo gaan we samen met Tibo en Thibault fitnessen.

Klinkt allemaal erg leuk, maar zijn er leerkrachten die commentaar hebben op jullie relatie?

Pauline: De meeste leerkrachten zijn verbaasd dat we al zo lang een koppeltje vormen. Zo heb je mevrouw Van den Bossche (Latijn) die het heel leuk vond dat we na twee jaar nog steeds samen waren. Wanneer meneer Desmedt mij voorbij loopt, vraagt hij elke keer opnieuw waar Thibo is: ‘Seule?’. Eén keer riep hij ‘Oh, il est là’ voor de hele gang toen Thibo op school aankwam en ik dus niet meer ‘seule’ was. Gelukkig zijn alle leerkrachten wel positief.

Thibo: Enkel mevrouw Dewaele is iets minder tevreden. Ze zegt dat ik beter af ben alleen en meer zou moeten genieten van mijn jeugd, maar met Pauline geniet ik ook van die jeugd hoor.

Om af te sluiten heb ik nog een laatste vraag: wat vinden jullie eigenlijk zo leuk aan elkaar?

Thibo: Pauline heeft zo’n schattige lach, ze is dan ook de hele tijd vrolijk. We hebben exact dezelfde humor; samen tijd doorbrengen is nooit saai met haar.

Pauline: Ik vind het leuk dat Tibo heel sociaal, slim en ook wel knap is. Hij is ook een grote prutser die me de hele tijd port, maar dat maakt hem alleen schattiger en stiekem zou ik hem niet anders willen hebben.

Met die mooie gedachte zetten we een punt achter dit allereerste interview. Voor meer koppeltjes op school kan je hier iedere maand terecht, @Y’All!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s