Over

Y’All, de leukste schoolkrant van het Sint-Vincentiusinstituut Dendermonde, is nu online verkrijgbaar! De zesdes uit de vrije ruimte maken dit mogelijk. Hierdoor word je wekelijks overspoeld met nieuwe informatie, maar ook grappige leerling-leerkracht challenges of boeiende interviews met oud-leerlingen. Daarnaast doen ook studenten uit het buitenland hun zegje over hun schoolleven en zetten we graag een leerling in de kijker. Sta je graag in de spotlight en vind je jezelf interessant genoeg, twijfel dan niet om iemand van de Y’All-redactie aan te spreken!

Heb je vragen voor of over Y’All? Heb je een suggestie voor een rubriek of kom je zelf in aanmerking? Schrijf ons dan zeker op yallstvin@gmail.com !

De medewerkers:

 • Heeeey, goedemiddag avond of morgen! Ik ben Bram Cleynens (6ECMT) en ga samen met Johnas Claes (6ECMT) een rubriek maken waarbij de leerlingen de leerkrachten kunnen uitdagen of omgekeerd voor een uitdaging naar keuze. Per gewonnen uitdaging krijgt het winnende ‘team’ een punt. Het team dat het meeste punten heeft op het einde van het jaar krijgt een grote prijs!
Bram
 • Hey, ik ben Johnas Claes uit 6ECMT en ik ben samen met Bram verantwoordelijk voor de rubriek, waarbij leerlingen de leerkrachten kunnen uitdagen of eventueel omgekeerd. Daarnaast zorg ik ook voor de visuele uitwerking van onze website, het logo, en onze app.
Jonas
Johnas
 • Hallo, ik ben Dominik Verbist (6LAMT) en ik werk samen met Lucas aan de rubriek muziek en films. Ik houd me bezig met de laatste nieuwe films en de all time classics uit de filmgeschiedenis in de rubriek cine y’all. Ik offer mezelf dus op door uren voor de televisie en in de cinema te vertoeven zodat ik jullie kan bestoken met filmrecensies.
Dominik
Dominik
 • Ik ben Joris De Moor uit 6GRLA en ik ben verantwoordelijk voor de rubriek ‘Dag in het leven van…’. Ik zal enkele leerkrachten volgen gedurende 1 dag. Zo kunnen ook jullie te weten komen wat ze zoal uitspoken naast de lesuren. Misschien kan ik zo enkele geheimen over hen aan het licht brengen…
Joris
Joris
 • Hallo, ik ben Nick De Waele (6MTWE) en samen met Bert verzorg ik Check’et ut, de rubriek voor het testen van allerlei verschillende dingen. Van de nieuwste gadgets tot de raarste proefjes. Zo houden wij jullie op de hoogte van de kwaliteit van de juist op de markt gekomen producten en de gevolgen van gek zijn in je hoofd.
Nick
Nick
 • Hey, ik ben Bert Van den Hoecke (6WWIA) en Nick en ik zijn samen verantwoordelijk voor de rubriek Check’et ut. In deze rubriek testen we allerlei dingen voor jullie uit, van de nieuwste gadgets tot de raarste proefjes. Heb je een vraag over wetenschap? Stuur gerust een mailtje. Jullie zullen merken uit de filmpjes en artikels dat gek zijn echt geen zeer doet!
Bert
Bert
 • Mijn naam is Lotte Roels (6HUWE1) en ik ben eindredacteur van de Y’All. Mijn taak is dus om alle artikels na te kijken voordat ze gepubliceerd worden. Naast de eindredactie ben ik ook verantwoordelijk voor de Y’All Instagram-pagina en het updaten van de website.
 • Hallo, ik ben Liesbeth Dentant (6LAWIA). Dit jaar neem ik de rubriek “In de kijker” voor mijn rekening. In deze rubriek wordt om de paar weken een leerling/leerkracht in de spotlight gezet. Ken je iemand met een speciale hobby of bijzonder talent of ben je gewoon zelf zo iemand? Twijfel dan zeker niet mij of de andere medewerkers iets te laten weten!
 • Hallo, ik ben Hanne Roels (6HUWE1) en ik ben ook een eindredacteur van de Y’All. Wij zorgen ervoor dat alle artikels nagekeken worden. Ook sta ik in voor de Instagram-pagina van het tijdschrift en voor het updaten van de website.
Hanne
Hanne
 • Hallo, de hoofdredacteur hier! Ik ben Margot Schepens (6LAMT) en neem dit jaar  het roer over als hoofdredacteur van hét beste schoolmagazine uit Dendermonde. Naast hoofdredacteur zijn, heb ik ook twee rubrieken: ik zal voor jullie uitzoeken welke koppeltjes er allemaal op onze school rondlopen en hoe the lovebirds elkaar hebben leren kennen. Met mijn tweede rubriek blikken we terug op alle mooie jaren die leerkrachten en personeelsleden hebben beleefd op onze school en laten we eerlijk zijn, hoe ze alles volgend jaar zullen missen.
Margot
Margot
 • Hallo ik ben Maarten Van den Berghe (6MTWI) en dit jaar ben ik verantwoordelijk voor de website van Y’all. Ik werk vooral achter de schermen om de lay-out van de website zo mooi en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.
Maarten
Maarten
 • Ik ben Boris Tai (6ECMT) en ik ga ex-leerlingen volgen in hun studentenleven.
Boris
Boris
Advertentie

Een gedachte over “Over

 1. Misschien kunnen jullie de vervangleerkrachten op school eens interviewen? (De vervanger van mevr. Paquet, die van mevr. Quintelier,…)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s