Lovebirds: Bert en Karen

SVI worked her magic again, een nieuw koppeltje werd gevormd in de gangen van ons schoolgebouw. Karen en Bert zijn the newest item en Y’All ging eens polsen hoe deze twee elkaar gevonden hebben.

Karen en ik

Onder het bewind van mevrouw Dewaele leerden deze onderdrukten elkaar kennen. Ze vonden elkaar wel schön nett en een jaar later sloeg de vonk over bij de 100-dagenchaos. Tijdens Berts privéles besloot hij dat Karen zijn date voor het bal zou worden. Maar iemand zomaar meevragen naar het bal is niet evident. Bert moest op onderzoek uitgaan, peilen of er aan de andere kant ook wel interesse was. En dat deed hij; inspector Bert.

Bert benaderde zijn prooi op neutraal terrein, namelijk onze 100-dagenfuif. Hij stelde haar gerust door haar een cola te schenken en toen ging het balletje aan het rollen. Maar the course of love never did run smooth, na een eerste keer ‘hey’ sturen, volgde er een tweede en een derde… En toen opeens die wonderbaarlijke, bevestigende, alles bepalende hartjesemoticons. Bert verzamelde al zijn moed en ging ervoor, hij ging Karen meevragen naar het bal.

Met een bang hartje en een rode roos ging Bert op zijn doel af. En met de lang overwogen, meest uitgedachte oneliner vroeg hij haar mee. Het ging als volgt: ‘Karen, wil je met mij naar het bal?’. Dit bewijst hoe ongecompliceerd iets moois kan zijn.

Maar de echte killer vraag volgde nog. Na een hele middag afgebeuld te worden op de vastenvoettocht, gingen ze met een groep vrienden er eentje gaan drinken. Met zeer subtiele hints van Pauline (Karens beste vriendin) trok Bert ten strijde. Zoals a knight in shining armour stelde hij haar de vraag zijn lief te zijn. En de rest is geschiedenis.

Een maand later geldt de happily ever after nog, de familie is al op de hoogte en ook de hele vriendengroep. Bert schoof al zijn voeten onder tafel bij Karen en vice versa. Ze gingen samen zelfs al internationaal, als koppeltje op eindejaarsreis naar Barcelona natuurlijk.

Gelukkig is iedereen heel positief, de ouh’s en de ah’s zijn inmiddels al voorbij en zelfs mevrouw Dewaele kon wennen aan het idee. Dat ze elkaar bijna elke dag zien vinden ze helemaal niet erg, buiten school zijn ze busy people. Wanneer ze tijd samen spenderen leren ze elkaar nog beter kennen, alle kleine kantjes maar ook de goeie kantjes. Zo voelt Karen zich zekerder bij Bert en maakt hij haar altijd aan het lachen. Karen aan de andere kant geeft privéles wiskunde (was een relatie leerling-leerkracht niet verboden?), maakt Bert nog tot een positivo en zoveel meer.

Wij van Y’All wensen ze nog veel geluk en voor degenen die het nieuwe koppel nog niet gespot heeft, check de derde en vierde verdieping van het A-blok!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s